Oxid nitric- gaz de inhalat

Utilizarea terapeutică a oxidului nitric- gaz de inhalat se bazează pe capacitatea acestuia de a realiza o vasodilatare pulmonară puternică şi de durată fără a reduce semnificativ tonusul vascular sistemic.

Linde Healthcare a realizat o soluţie completă, INOmax® Therapy, pentru livrarea oxidului nitric- gaz de inhalat. Soluţia noastră reuneşte un sistem specializat de livrare şi suport pentru rezultatele cele mai eficace ale tratamentului şi siguranţa pacienţilor.Împreună cu suportul ventilator şi alţi agenţi corespunzători, INOmax® este indicat în tratamentul nou-născuţilor cu gestaţie 34 de săptămâni cu insuficienţă respiratorie hipoxică asociată cu semne clinice sau ecocardiografice de hipertensiune pulmonară, pentru a ameliora oxigenarea şi a reduce nevoia de oxigenare prin membrană extracorporală.

Siguranţa şi eficacitatea oxidului nitric depind decisiv de dispozitivul de administrare. Dispozitivul de livrare INOvent® este adecvat pentru orice tip de suport ventilator şi permite monitorizarea constantă a oxidului nitric, oxigenului şi dioxidului de azot livrate. Soluţia noastră cuprinde service şi asistenţă tehnică, precum şi instruirea personalului.


Female Linde sales person is explaining INOmax DSIR to doctor and nurse in hospital. 
Same as ID  83762 but with more background

Ai o întrebare?