Telehealth/Remote Patient Care: Female hospital staff with tablet.

Gaze medicale

Lider în dezvoltarea și utilizarea de gaze in medicină, scopul nostru este de a permite personalului medical să ofere îngrijiri mai bune și mai sigure pentru pacienți.

Linde Healthcare este dedicat îngrijirii de calitate și siguranței pacienților, prin regulamente și standarde privind dispozitivele farmaceutice și medicinale, de la selectarea materiilor prime din producție la administrarea gazelor.

Linde Healthcare fost primul furnizor de produse de gaze medicinale timp de mai mulți ani. Suntem dedicați colaborării cu furnizorii de servicii medicale și autoritățile de reglementare pentru a promova cea mai bună utilizare practică a produselor noastre. Rămânem în pas cu progresul clinic și continuăm să schițăm și să reproiectăm soluții care răspund cerințelor unice ale profesioniștilor din domeniul medical și ale pacienților. Vă vom sprijini în fiecare etapă de livrare și utilizare de gaze medicinale, inclusiv logistică, sisteme de securitate, soluții tehnice și de service, precum și de instruire.

    - Noi respectăm instrucțiunile farmaceutice stabilite de către Conferința Internațională privind Armonizarea (ICH) atunci când certificăm siguranța și eficacitatea gazelor noastre medicinale.

    - Certificarea noastră pentru gazele medicinale tradiționale, cum ar fi oxigenul și protoxidul de azot, respectă instrucțiunile de reglementare emise de autoritățile respective cu privire la medicamente.

    - Certificarea noastră privind calitatea, pre-clinică și clinică de terapii activate cu gaz, respectă aceleași instrucțiuni ca pentru orice compus farmaceutic nou.

Ai o întrebare?