Oxigen medicinal

Oxigenul medicinal este utilizat pe scară largă în fiecare structură de asistenţă medicală, cu aplicaţii de la anestezie până la terapia prin inhalaţie.

Oxigenul medicinal este utilizat pe scară largă în fiecare structură de asistenţă medicală, cu aplicaţii de la anestezie până la terapia prin inhalaţie. Calitatea îngrijirii şi siguranţa sunt, fără discuţie, decisive, fiind deci important ca oxigenul să fie manevrat cu o grijă extremă. Linde Healthcare oferă soluţii, produse şi servicii pe bază de oxigen medicinal, pentru a îndeplini cerinţele specifice ale unităţilor de îngrijire sau pentru a ajuta pacienţii la domiciliu.

Oxigenul medicinal face obiectul unor reglementări riguroase cu privire la producţie, manipulare şi utilizare. Noi respectăm cu stricteţe orientările în materie de fabricaţie, control şi distribuţie. În plus, fiind partenerul dvs. în domeniul serviciilor medicale, facem mai mult decât să furnizăm oxigen de înaltă calitate. Putem să furnizăm expertiza, instruirea şi asistenţa necesară pentru a da asigurări că oxigenul este livrat în siguranţă de fiecare dată când este necesar.

Mobile oxygen solutions improve quality of life for patients suffering from respiratory conditions. We are strongly committed to general welfare here, providing free support for respiratory patients facing hardship, for example.

Progresele în utilizarea terapeutică a oxigenului au avut ca rezultat utilizarea sporită a mai multor aplicaţii clinice, printre care:

    - în tratamentul hipoxiei şi hipoxemiei
    - în timpul intervenţiei chirurgicale, pentru a menţine oxigenarea ţesuturilor sub anestezie.
    - ca parte a resuscitării.
    - în ventilaţia mecanică a plămânilor, pentru tratamentul depresiei respiratorii
    - în tratamentul unor boli, precum boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC), pneumoconioza, pneumonia, infarctul şi embolismul pulmonar.
    - în tratamentul sindromului respirator la nou-născuţi.
    - pentru cefaleea în ciorchine.
    - în tratamentul arsurilor respiratorii şi ca parte a celui mai bun standard de îngrijire în cazul  intoxicării cu monoxid de carbon.
    - în îngrijirea la domiciliu, pentru pacienţii care necesită terapie cu oxigen pe termen lung sau ventilaţie mecanică.

Nurse placed in front of a hyperbaric chamber.

Ai o întrebare?